Dutch |English nl | en
Voor elke technische puzzel een oplossing vinden: het zit in ons DNA

Sinds 1949 gek van techniek

Het begon ooit klein, op een zolderkamertje in Rotterdam, waar Henk Veth in 1949 het Ingenieurs- en Architectenbureau H. Veth oprichtte. Sinds de allereerste tekeningen die hier werden gemaakt, bedenkt Iv technische oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit. Onze medewerkers zijn technici van hoog niveau die met het grootste plezier puzzelen aan bijna onmogelijke uitdagingen. Ze voelen zich betrokken bij de (maatschappelijke) vraagstukken van opdrachtgevers en werken vanuit passie aan innovatieve oplossingen, in negen kantoren wereldwijd. Met ruim 900 medewerkers en zeven divisies die elk specialist zijn binnen een specifieke sector, behoort Iv inmiddels tot de top 10 van Nederlandse ingenieursbureaus.
 

Impossible missions bestaan niet

Als je het hebt over het DNA van Iv, vormt de harde techniek het hoofdelement. Het is waar we écht passie voor hebben en waarin we continu vooroplopen. We hebben unieke en multidisciplinaire kennis binnen de sectoren waarin we actief zijn. En deze kennis maakt Iv een veelgevraagd partner voor bijzondere en complexe projecten. We zijn gek op technische uitdagingen. Impossible missions bestaan niet. De kracht van Iv is dat onze specialisten buiten de kaders denken en zo de moeilijkste vraagstukken vertalen naar maakbare oplossingen. Met een drive om daar waar mogelijk de klantverwachtingen te overtreffen, denken we bij elk vraagstuk kritisch mee over wat écht de beste oplossing is.
 

Ben jij ook gek van techniek? En wil jij werken bij het leukste ingenieursbureau van Nederland? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!