Dutch |English nl | en
Al sinds 1949 de specialist in staal en werktuigbouw Staalconstructiebedrijven

DNA van staal


Het ontwerpen van (complexe) stalen en beweegbare constructies zit in ons DNA. Het is waar we in 1949 mee begonnen zijn en waar we sindsdien vergaand in gespecialiseerd zijn. Onze specialistische kennis van staal en werktuigbouw is tevens wat Iv uniek maakt. Toen veel andere ingenieursbureaus zich in de tijd van de economische crisis meer toelegden op consultancy, heeft Iv zijn focus op de echte techniek behouden. Dit heeft geleid tot de hoogstaande kennis van staal en werktuigbouw die we vandaag de dag hebben. En nog steeds bouwen we dit voortdurend verder uit. Onze kracht ligt in het ontwerpen van moeilijke stalen en werktuigbouwkundige constructies voor werkelijk alle sectoren en toepassingsgebieden. Van een bijzondere beweegbare brug tot aan nieuwe offshoreconcepten of gigantische reuzenraden. Zolang het maar speciaal staal betreft: wij vertalen een technisch bijna onmogelijk vraagstuk naar een maakbaar ontwerp.

Zolang het maar speciaal staal betreft

De Rotating Tower, de sluisdeuren van het Panamakanaal en de enorme containerkranen op de Tweede Maasvlakte. Het zijn voorbeelden van projecten waarbij de techniek dermate complex is, dat slimme berekeningen en tekeningen niet zomaar toereikend zijn. Niet elk ingenieursbureau met kennis op het gebied van staal en werktuigbouw kan dergelijke projecten dan ook uitvoeren. Bij Iv is het waar we sterk in zijn en loopt het water ons in de mond bij technisch gecompliceerde projecten zoals deze.
 

Hoge kwaliteit werkplaatstekeningen voor een aantrekkelijke prijs

Ons kantoor in Maleisië biedt hoogwaardige werkplaatstekeningen aan voor een aantrekkelijke prijs. Met bijna 20 jaar ervaring in het voorbereiden van werkplaatstekeningen in Maleisië en het feit dat alle projecten vanuit Nederland worden beheerd en gecoördineerd, zorgen we voor de hoogste kwaliteitsnormen. We beschikken over de nieuwste ultramoderne ontwerptools. Onze toolkit omvat nu Inventor Professional, Vault Professional, Tekla en AutoCad. Services die we in Maleisië uitvoeren zijn de voorbereiding van werkplaatstekeningen, clash-checks, productie van NC-bestanden, exploded views, bouw sequentietekeningen en procedurele tekeningen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jaco denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 2600 of stuur een mail.